Foto: Publicitātes foto

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" nodevis ekspluatācijā otro daudzdzīvokļu ēku jaunajā dzīvojamo māju projektā Teikā, Ropažu ielā, "Delfi Bizness" informēja uzņēmumā.

Investējot vairāk nekā astoņus miljonus eiro, piecu stāvu ēkā izbūvēti 80 divu līdz četru istabu dzīvokļi, no kuriem lielākā daļa šobrīd ir pārdoti vai rezervēti.

"Nepilnu divu gadu laikā degradētu un novārtā atstātu teritoriju, kur padomju laikos slējās Rīgas 3. maizes kombināts, vēlāk pārsaukts par "Vidzemes maiznīcu", esam spējuši pārvērst par pieprasītu, augstas klases dzīvojamo māju projektu, kur pēc tā pabeigšanas modernu un ilgtspējīgu dzīvesvidi baudīs vairāk nekā 500 iedzīvotāju. Teiktu, ka šis ir ne tikai lielisks stāsts par attīstību, bet arī paraugs tam, kā konkrētās vietas vērtības transformēt jaunā veidolā," norāda "Bonava Latvija" pārdošanas un mārketinga vadītājs Kaspars Ekša.

Visa projekta, ko veidos trīs daudzdzīvokļu ēkas ar kopumā 220 dzīvokļiem, būvniecību plānots pabeigt līdz 2025. gada vasarai.

"Bonava Latvija" mātesuzņēmums "Bonava" ir viens no lielākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Ziemeļeiropā. Kompānija strādā Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!