Foto: Publicitātes foto

Profesionālo biznesa konsultāciju uzņēmums "PricewaterhouseCoopers" (PwC) šī gada nogalē vērs sava jaunā biroja durvis biznesa centrā "Novira Plaza".

"Mūsu globālā tīkla stratēģija nosaka ilgtspējīgas attīstības principus – samazināt dabas resursu patēriņu un izvēlēties energoefektīvus un funkcionālus risinājumus, lai rūpētos par apkārtējo vidi, mūsu dzīves telpu šodien un nākotnē," stāsta "PwC Latvija" vadošā partnere Zlata Elksniņa-Zaščirinska.

Viens no pamatprincipiem jaunā biroja izvēlē bija ilgtspējīgu materiālu un citu mūsdienu tehnoloģisko risinājumu izmantošana. "Jau šobrīd aktīvi plānojam jaunā biroja telpas un dizainu, lai radītu mūsdienīgu un ilgtspējīgu darba vidi un ērtus apstākļus darbiniekiem. Jaunajās biroja telpās būs integrēti moderni tehnoloģiskie un inženiertehniskie risinājumi, kas ļaus transformēt telpas, pielāgojot tās dažādām vajadzībām," viņa atklāj.

Jaunais uzņēmuma birojs vairāk nekā 1000 kvadrātmetru platībā atradīsies darījumu centra 7.stāvā. Tajā strādās PwC Latvija 200 darbinieku komanda, tostarp zvērinātu advokātu birojs "PwC Legal".

"Vēl viens ļoti būtisks faktors ir mobilitāte un ēkas atrašanās vieta, kas ļaus uzņēmuma darbiniekiem, kuri dzīvo dažādās Rīgas daļās vai ārpus galvaspilsētas, viegli sasniegt darbavietu," norāda Elksniņa-Zaščirinska, piebilstot, ka pārcelšanās uz jaunu biroju būs arī lielisks veids, kā atzīmēt PwC Latvija 30. gadadienu, kas apritēs šī gada augustā.

Par iespējām šajā biznesa kompleksā ir interesējušies arī citi zināmi uzņēmumi no Baltijas valstīm, stāsta "Evernord Asset Management" direktore un "Evernord Group" dibinātāja Jolanta Jurga. Tādējādi viņa ir pārliecināta, ka "Novira Plaza" kļūs par nozīmīgu Baltijas biznesa centru,


"Novira Plaza" tiks atvērts oktobrī; tā ir ilgtspējīga un moderna A klases darījumu ēka, kas atrodas starp Satekles, Marijas un Elizabetes ielu. Mērķis ir iegūt ilgtspēju apliecinošu LEED platīna sertifikātu ēkas pirmajos darbības gados.

"Novira Plaza" projektu īsteno licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība "Evernord Asset Management" (tā šobrīd pārvalda trīs slēgtus ieguldījumu fondus un darbojas visās trīs Baltijas valstīs) un Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Novira Capital".

"PwC Latvija" sniedz revīzijas, nodokļu, juridiskos, biznesa un darījumu konsultāciju pakalpojumus, lai uzlabotu organizāciju pārvaldes efektivitāti un veicinātu klientu biznesa attīstību.

Jau vēstīts, ka uz "Novira Plaza" atradīsies arī Eiropas personāla un algu aprēķinu risinājumu un pakalpojumu sniedzēja "Zalaris" galvenais Baltijas valstu birojs. "Zalaris" nomās telpas 750 kvadrātmetru platībā, kā arī gandrīz 100 kvadrātmetrus plašu terasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!