Foto: Publicitātes foto

Islandes aviokompānija "Icelandair" un Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" parakstījušas vienošanos par sadarbības lidojumiem, informē "airBaltic".

Sadarbība lidsabiedrībām atver jaunus tirgus, ļaujot tām caur saviem maršrutu tīkliem kopīgi pārdot un izsniegt lidmašīnu biļetes. "airBaltic" būs iespēja ērtāk sasniegt Islandi un Ziemeļameriku, savukārt "Icelandair" pasažieri var iegādāties biļetes uz vairākiem "airBaltic" galamērķiem Baltijā un tālāk.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka aviokompānija pievieno vēl vienu spēcīgu partneri – "Icelandair" – jau esošajam sadarbības lidsabiedrību tīklam. "Savienojot mūsu tīklus, piedāvāsim plašākas ceļošanas iespējas uz Baltiju un Austrumeiropu, savukārt "airBaltic" klientiem nodrošināsim savienojumus ar Islandi un dažādiem galamērķiem Ziemeļamerikā," teic "Icelandair Group" prezidents un izpilddirektors Bogi Nils Bogasons (Bogi Nils Bogason).

Šobrīd "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un atpūtas galamērķiem. Līdz 2020. gada augusta beigām "airBaltic" savienos Baltiju 69 maršrutos. airBaltic arī piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!