Foto: Publicitātes foto

Uzbekistānas aviokompānija "Uzbekistan Airways" un Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" sāk sadarbības lidojumus, kas pasažieriem paplašinās ceļošanas iespējas starp Uzbekistānas un Latvijas galvaspilsētām.

Jaunā vienošanās paredz, ka no 2021. gada 22. novembra "airBaltic" izvietos savus lidojumu kodus "Uzbekistan Airways" reisos starp Taškentu un Rīgu bez sēdvietu kvotu ierobežojumiem. Tādējādi "airBaltic" klientiem tiks paplašinātas iespējas ceļot uz Uzbekistānas un Centrālāzijas pilsētām, savukārt "Uzbekistan Airways" pasažieri gūs labumu no piekļuves "airBaltic" Eiropas maršrutu tīklam.

"Uzbekistāna ir viens no galamērķiem pasaulē ar visstraujāko izaugsmi, un esam pārliecināti, ka sadarbība ar "airBaltic" sniegs pasažieriem krietni izdevīgākas ceļošanas iespējas no Eiropas pilsētām uz Uzbekistānu, izmantojot Taškentas lidostu," norāda "Uzbekistan Airways" valdes priekšsēdētājs.

Savukārt "airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda, ka ar šo soli vēl vairāk uzlabo lidsabiedrības ilgtermiņa sadarbību ar "Uzbekistan Airways" un stiprina aviosatiksmi starp Uzbekistānu un Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!