Foto: Publicitātes foto

Aviācijas apkopes un pakalpojumu sniedzējs "Lufthansa Technik AG" izziņojis ieceri izstrādāt īpašu VIP versiju jaunajai "Airbus A220" lidmašīnai. Uzņēmums ir izveidojis interjera skices un pilnībā to plāno demonstrēt Monako jahtu izstādē septembrī.

Tā kā "A220" ir mazākā "Airbus" komerclidmašīna, taču tā ir būtiski lielāka par ierastajiem biznesa gaisa kuģiem, tās
"SkyRetreat" (debesu atpūta) interjera koncepts veidots jaunā stilā. Lai maksimāli izmantotu pieejamo telpu, tiks ieviesti moderni risinājumi, piemēram, sarullējams lielekrāna televizors. Tāpat tiks piedāvāta novērošanas loža, par kuru uzņēmums informēs gan tikai vēlāk.

"Mūsu "SkyRetreat" koncepts optimāli izmanto plašo salonu un tā tehniskās īpašības, lai nodrošinātu mūsu klientiem nebijušu plašumu sajūtu un jaunus ceļošanas iespaidus", ziņo uzņēmuma pārdošanas vadītājs Vīlands Timms.

"Lufthansa Technik AG" nodrošina ne tikai VIP pakalpojumus, bet arī plašu servisu un apkopi jaunajam "Airbus A220" un tā "Pratt&Whitey" dzinējiem.

Šobrīd nav zināms, kad varētu būt gatavs pirmais lidaparāts ar "SkyRetreat" interjeru un kas varētu būt tā pirmie potenciālie klienti. Liela izmēra VIP lidaparātus bieži izmanto uzņēmumi, mūziķi, sporta komandas un īpašas tūrisma kompānijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!