Foto: LETA

Starptautiskais alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas koncerns "Amber Beverage Group" (ABG) ir iegādājies Austrijas alkoholisko dzērienu izplatīšanas un vairumtirdzniecības uzņēmuma "Mountain Spirits" kontrolpaketes, informē ABG.

"Mountain Spirits" ir alkoholisko dzērienu izplatīšanas uzņēmums un vairumtirgotājs Austrijā, kas palīdzēs ABG nodrošināt spēcīgu atbalstu Centrāleiropas reģionā, kā arī iespēju iekļūt stratēģiski nozīmīgajos Alpos," teic "Amber Beverage Group" izpilddirektors Seimūrs Fereira (Seymour Ferreira).

Markuss Pancls (Markus Panzl) turpinās darbu kā šī uzņēmuma vadītājs. Viņš teic, ka pievienošanās ABG ir daudzsološs notikums uzņēmuma attīstībā, kas ļaus nostiprināt produktu portfeli un darbību ne tikai Austrijā, bet arī Eiropā.

Uzņēmums "Mountain Spirits" dibināts 2004. gadā un atrodas Ebsā, Austrijā. Uzņēmums savu darbību un tirdzniecību koncentrē galvenokārt Alpu reģionā. "Mountain Spirits" produktu klāstā pieejami atpazīstami starptautiskie zīmoli un augstas klases produkti, kā arī savdabīgi tendenču produkti no dažādām pasaules valstīm, piemēram, Japānas un Īrijas. Uzņēmums kļuvis par uzticamu partneri pārtikas vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā, kā arī nozīmīgu spēlētāju Austrijas ārējā un iekšējā tirdzniecībā.

"Amber Beverage Group" ir starptautisks alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas koncerns. Tas darbojas globālā mērogā no galvenā biroja Luksemburgā, kā arī caur ražošanas un izplatīšanas uzņēmumiem Krievijā, Meksikā, Lielbritānijā, Austrālijā, Austrijā un Baltijā – tā vēsturiskajā mājvietā.

ABG nodarbina vairāk nekā 2100 darbinieku, kas nodrošina ražošanas, pildīšanas, tirdzniecības, izplatīšanas, eksportēšanas un mazumtirdzniecības funkcijas. Grupas zīmolu portfelī ietilpst vairāk nekā 200 citi ABG zīmoli, ko tā izplata vairāk nekā 185 tirgos visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!