Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Ar kautiņu Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien atzīmējās Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, tomēr viņa pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" komanda ar rezultātu 2:4 (0:0, 1:1, 1:3) savā laukumā piekāpās Vusteras "Sharks" vienībai.

Kulda trešajā trešdaļā izkāvās ar pretinieku Raienu del Monti, saņemot piecas soda minūtes.

Kopā mačā Kulda veica divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja septiņas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja arī latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondakas "Phantoms" vienība, kas ar 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) savā laukumā piekāpās Providensas "Bruins" hokejistiem.

Bārtulis izdarīja divus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmi sestdien cieta arī uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas "Heat" komanda, kas izbraukumā ar 2:5 (0:0, 2:2, 0:3) piekāpās Toronto "Marlies".

Ivanāns veica vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL kopvērtējumā "IceCaps" ar 62 punktiem 46 spēlēs atrodas stabilā Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā, "Phantoms" vienība ar 46 punktiem 46 mačos saglabāja priekšpēdējo, ceturto, vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā, bet "Heat" komanda ar 55 punktiem 47 spēlēs atrodas trešajā pozīcijā Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!