Foto: Publicitātes attēli

Transporta izsaukšanas platforma "Bolt" (iepriekš – "Taxify") uzsākusi darbu arī Krievijā, Sanktpēterburgā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Kā skaidroja uzņēmumā, Krievijā kopbraukšanas platforma "Bolt" piedāvās alternatīvu vietējai taksometru aplikācijai "Yandex. Taxi", kas 2018. gadā reģionā ietvaros apvienojās ar "Uber" un kļuva par dominējošo kopbraukšanas platformu Krievijas tirgū.

"Bolt" vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā Jevgēnijs Belusovs norādījis, ka Krievija ir strauji augošs tirgus kopbraukšanas nozarē. "Mēs esam priecīgi sadarboties ar Krievijas pilsētām, lai palīdzētu atrisināt pilsētas transporta problēmas, piedāvājot kvalitāti un servisu, ko mēs līdz šim esam nodrošinājuši saviem klientiem visā Eiropā," paudis Belusovs.

Igaunijā radītais tehnoloģiju uzņēmums šobrīd apkalpo jau 25 miljonus klientu vairāk nekā 30 valstīs visā pasaulē un ir kļuvis par tirgus līderi Eiropā un Āfrikā.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka "Bolt" vasaras sākumā plāno papildināt pakalpojumu klāstu un sākt ēdienu piegādes Eiropā un Āfrikā. Sākotnēji pakalpojums tiks nodrošināts pilotprojekta režīmā Igaunijā, Somijā un Dienvidāfrikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!