Foto: EPA/Scanpix/LETA

Korejas gaisa spēku aerobātikas komanda "Melnie ērgļi" 4. februārī medijiem parādīja nelielu daļu no tā, kas sagaidāms "Singapore Airshow" gaisa kuģu parādē, vēsta portāls "Yahoo News Singapore".

"Singapore Airshow" ir lielākais avio industrijas pasākums Āzijas reģionā, kurā tiek demonstrēti dažādi gan krāsām, gan skaņām bagāti aviokuģu priekšnesumi gaisā.

Aerokosmiskais un aizsardzības spēku pasākums Singapūrā šogad norisināsies no 6 līdz 11. februārim, publiskā apskate paredzēta 10. un 11. februārī. Tajā piedalīsies gan vietējās, gan ārzemju komandas ar saviem aerobātiskajiem priekšnesumiem, skaidro medijs.

Izstāde sapulcina avio industrijas līderus no visas pasaules, kas pēc šova bieži vien kļūst par sabiedrotajiem. Tikšanās šāda veida pasākumos veicina avio industrijas uzplaukumu, dalībnieki apmainās idejām, meklē risinājumus problēmām un kopā veido stratēģijas. Šovs notiek reizi divos gados. Šogad izstādē piedalīsies arī Latvijas aviokompānija "airBaltic".

Kopumā gaisa kuģu izstādē piedalīsies 1062 kompānijas. Šova dalībniekiem organizatori sola dažādas konferences un biznesa forumus, skatītājiem - daudz lidojošu pārsteigumu, vēsta "Yahoo News Singapore".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!