Foto: Reuters/Scanpix
30 gadus vecs igaunis vienā mirklī kļuvis par miljonāru, jo spēļu portālā "Optibet" laimējis rekordlielu summu - 6 597 136,10 eiro. Šī ir lielākā spēļu portālos laimētā summa Igaunijā, kā arī lielākā uzvara "Optibet" vēsturē, raksta igauņu biznesa medijs "Arileht".

Laimētājs dzīvo Somijā un "Arileht" apliecinājis, ka vēl joprojām nespēj noticēt notikušajam. "Es nekad dzīvē neko neesmu laimējis, un tas ir liels pārsteigums, jo es neesmu nekāds spēlmanis." Naudas balvu viņš plāno ieguldīt savas sapņu mājas celtniecībā. "Pirmkārt, es plānoju uzcelt savu māju. Tikko no bankas saņēmu atteikumu mājokļa kredīta pieteikumam, bet tagad varu nekavējoties īstenot savu projektu."

Igauņa uzvara ir otra lielākā laimestu summa Igaunijas vēsturē. 2010. gadā "Viking Loto" tika laimēti 10,8 miljoni eiro.

Lielais laimests igaunim ticis, liekot likmi tikai par 3,75 eiro spēlē "Mega Moolah", kas ir viena no visizplatītākajām un populārākajām spēlēm pasaulē. Kopumā vīrietis tajā naktī iztērējis 30 eiro, un kā retam spēlmanim lielais laimests viņam bija īsts pārsteigums.

Varbūtība šajā reizē uzvarēt bijusi 1:185 miljoni. Kopš 2006. gada "Mega Moolah" ir izmaksājis 70 džekpotus, sākot no 1 līdz 19,4 miljoniem eiro, raksta "Arileht".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!