Foto: Pexels.com, Tom Cattini

Jaunā Islandes zemo cenu lidsabiedrība "Fly Play" paziņojusi par plāniem Viļņā atvērt administratīvā un tehniskā atbalsta biroju.

Pirms diviem gadiem dibinātās kompānijas informācijas tehnoloģiju, digitālās attīstības, mārketinga, finanšu un klientu apkalpošanas birojā Viļņā tuvāko mēnešu laikā plānots pieņemt 15-20 darbiniekus. Lietuvā darbu jau sācis vietējais izpilddirektors Ķēstutis Jasjulevičs, bet drīzumā sāksies arī citu vakanču aizpildīšana, paziņoja Lietuvas ārvalstu investīciju veicināšanas aģentūra "Investuok Lietuvoje".

"Atsevišķu "PLAY" administratīvo funkciju izvietošana Lietuvā sniegs pieeju plašākam speciālistu lokam. Piemēram, "PLAY" starveida tīkla modelis paredz nepārtraukti darboties pakalpojumu centram, kas atrodas ne tikai Islandē, jo lielākā daļa klientu nerunā islandiešu valodā," paziņojumā citēts lidsabiedrības vadītāja Birgira Jonsona teiktais.

Pašlaik "Fly Play" ar jaunām "Airbus" lidmašīnām veic reisus starp Islandi un Eiropas pilsētām. 2019.gadā Reikjavīkā dibinātā kompānija ir sasniegusi būtisku izaugsmi strauji augošajā un mainīgajā tirgū.

Kompānijas flotē ir trīs lidmašīnas "A321 neo", un nākamā gada otrajā ceturksnī to plānots papildināt ar vēl trim tādām lidmašīnām. Flotes paplašināšana notiks, gatavojoties reisu uz ASV sākšanai. Kompānija līdz 2025.gadam plāno izveidot floti ar vairāk nekā 15 lidmašīnām, lai lidotu uz galamērķiem Ziemeļamerikā un Eiropā. Līdz šim "Fly Play" apkalpojusi jau 70 000 pasažieru.

"Fly Play" sākotnējā publiskajā piedāvājumā piesaistīja 90 miljonus ASV dolāru (80 miljoni eiro). Kompānijas akcijas kotē Islandes biržā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!