Foto: Andi Kokk/ Startup Day 2021

Pandēmijas izaicinošajos laikos, kad pasaule šķiet haotiska, ir pat vēl svarīgāk rīkoties pārdomāti. Lai arī Valdura Rozenvalda izveidotais un vadītais "Produktiivsusklubi" jeb Produktivitātes klubs, tāpat kā daudzi citi Igaunijas uzņēmumi, uz saviem pleciem izjutis pandēmijas smagumu, tā mērķis ir saglabājies – ļaut cilvēkiem tiešām kļūt produktīvākiem. "Nevēlamies vienkārši veidot kursus, mācību grupas, kuras ir jauki apmeklēt, bet galu galā tas neko nemaina," sarunā ar portālu "Delfi Bizness" teic "Produktiivsusklubi" līdzdibinātājs un vadītājs. Tās gaitā viņš atklāj savu pieeju produktīvai darba un privātajai dzīvei, attieksmi pret lietotnēm un darbu ar sevi.

Produktivitātes kluba stāsts sākas ar paša Rozenvalda piedzīvoto. 2014. gadā viņš studēja psiholoģiju universitātē, vienlaikus bija kāzu fotogrāfs un arī brīvprātīgais dažādos projektos. "Vienu brīdi sapratu, ka man visa tā ir par daudz, ka tuvojos izdegšanai. Man bija nepieciešamas pārmaiņas. Iesaiste dažādos projektos un darbībās – tā man bija par daudz," atceras Rozenvalds.

Viņš sāka pētīt dažādus produktivitātes jautājumus un saprata, ka var labāk rīkoties ar savu laika vadības sistēmu, veiksmīgāk organizēt pildāmos uzdevumus visdažādākajās dzīves jomās. "Lasīju daudzu autoru darbus par šo tematu un sāku veidot savu sistēmu, kas derētu man. Nav labi glabāt visas savas domas galvā, ir jāsakārto lietas kādā noteiktā, jēgpilnā kārtībā," secināja Rozenvalds.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!