Foto: LETA
"KPMG" Latvijā un Lietuvā kļūs par daļu no "KPMG" Zviedrijā. Apvienošanās ir tikusi plānota ilgāku laiku un tiek īstenota KPMG starptautiskas iniciatīvas ietvaros, informē uzņēmums.

"KPMG" Latvijas birojā Rīgā strādā aptuveni 200 darbinieku. "KPMG" Latvijas dalībfirmas vadošā partnere Armine Movisjana no šīs apvienošanās sagaida jaunas sadarbības iespējas un citus ieguvumus.

"Apvienojoties "KPMG" Zviedrijā, Latvijā un Lietuvā izveidos vēl spēcīgāku organizāciju, kas uzlabos visu dalībfirmu pakalpojumu klāstu, resursu pārvaldību un digitālo pakalpojumu piedāvājumu, kā arī ļaus sekmīgi sniegt pakalpojumus," teic Movsisjana.

"KPMG" dalībfirmai Lietuvā ir divi biroji, kuros kopā strādā aptuveni 170 darbinieki, un lielākajā no tiem – Viļņā strādā aptuveni 70% no visiem darbiniekiem. "KPMG" Lietuvā vadošais partneris Rokas Kasperiavicius piebilst: "Apvienošanās padarīs mūs spēcīgākus un uzlabos konkurētspēju tirgū, kurā bez plaša mēroga darbības neizdzīvot. Apvienošanos par dabisku padara tas, ka mums ir līdzīgas biznesa kultūras – gan firmas iekšienē, gan sadarbībā ar klientiem, un es ar prieku un cerībām raugos uz mūsu sadarbību nākotnē."

"Mēs novērojam, ka globālā līmenī ir izjūtams arvien lielāks pieprasījums, lai profesionālie pakalpojumi kļūtu integrētāki, jo tas ir veids, kādā var nodrošināt vienotu pieeju sadarbībā ar klientiem un vienoti augstus kvalitātes standartus. Uzņēmumu apvienošana ir garāku sagatavošanās darbu rezultāts, un tā tiek īstenota "KPMG" starptautiskās partnerību un sadarbības padziļināšanas centienu ietvaros. Apvienošanās ļaus mums nākotnē veikt ieguldījumus un turpināt digitālo transformāciju," tā šo apvienošanos komentē "KPMG" Zviedrijā padomes priekšsēdētājs Bjorns Hallins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!