Foto: LETA
Starptautiskajā lidostā "Rīga" Vācijas nacionālās aviokompānijas "Lufthansa" stjuartu streika dēļ piektdien atcelti vairāki avioreisi uz un no Frankfurtes, liecina informācija lidostas mājaslapā.

Atcelti divi reisi no Rīgas uz Frankfurti pulksten 6.30 un 14, kā arī divi reisi no Frankfurtes uz Rīgu - pulksten 13.05 un 00.20.

Lidostas mājaslapā teikts - ņemot vērā, ka streiks norisināsies līdz piektdienai, 13.novembrim, lidojumu sarakstā iespējamas izmaiņas. "Aicinām pasažierus sekot līdzi informācijai lidostas "Rīga" mājaslapā, pa uzziņu tālruni 1817 vai vērsties aviokompānijā," norādīts paziņojumā.

Jau vēstīts, ka arī pirmdien, 9. novembrī, trešdien, 11. novembrī, ceturtdien, 12. novembrī, lidostā "Rīga" tika atcelti vairāki reisi no un uz Frankfurti, savukārt otrdien, 10. novembrī, visi reisi notika.

Tāpat ziņots, ka, pieprasot uzlabot pensionēšanās nosacījumus, regulāri streiko "Lufthansa" piloti.

Pagājušajā nedēļā "Lufthansa" paziņoja, ka paaugstina šā gada peļņas prognozi saistībā ar zemajām naftas cenām un pozitīvo pasažieru aktivitāti, kas veicināja peļņas kāpumu trešajā ceturksnī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!