Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc sešiem gadiem "Com Hem" un "Tele2" grupas vadībā līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Anderss Nilsons (Anders Nilsson) izlēmis atstāt uzņēmumu, lai vairāk laika veltītu citām lietām dzīvēm. Viņa vietā stāsies iepriekšējais "Veon" biznesa vadītājs un "Telenor Europe" vadītājs Hjēls Mortens Junsens (Kjell Morten Johnsen). Attēlā Nilsons.

"Tele2" grupas pašreizējais vadītājs Nilsons jau šī gada sākumā uzņēmuma padomei norādīja, ka apsver iespēju atkāpties tiklīdz tiks izstrādāts pēctecības plāns un atrasts aizvietotājs.

Jaunais "Tele2" grupas prezidents un izpilddirektors Junsens darbu sāks 15. septembrī. Viņam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze telekomunikāciju nozarē, ieņemot arī vadošos amatus vairākos starptautiskos telekomunikāciju uzņēmumos.

"Pēc "Tele2" apvienošanās ar "ComHem" mums vēl ir priekšā dažādi iekšējie transformācijas procesi, tādēļ esmu ļoti priecīga, ka Junsens ir piekritis pievienoties "Tele2". Viņa plašā līdera pieredze globālajā telekomunikāciju tirgū būs liela vērtība uzņēmumam," teic "Tele2" grupas padomes priekšsēdētāja Kara Smita-Nustelinga (Carla Smits-Nusteling).

Jāatgādina, ka 2018. gadā "Tele2" apvienojās ar interneta pakalpojumu operatoru "Com Hem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!