Foto: Reuters/Scanpix
Mūzikas vietnes "Spotify" finansiālais stāvoklis 2014.gadā saglabājis iepriekš jau piedzīvotu tendenci - strauju ienākumu palielināšanos, bet arī pamatīgus zaudējumus, vēsta medijs "The New York Times".

Straumēšanas lietotnes "Spotify" dati par 2014. gadu liecina, ka uzņēmuma ienākumi palielinājušies par 1,3 miljardu dolāru, kas ir par 45% vairāk nekā pagājušajā gadā. Tomēr ienākumi uzņēmumam vēl nenes peļņu, ziņo "Mashable.com".

Kompānija paziņojusi par 197 miljonu dolāru lieliem zaudējumiem , kas ir vairāk nekā 2013.gadā piedzīvotie 68 miljonu dolāru zaudējumi. "Spotify" finansiālo neveiksmi skaidro ar produktu attīstīšanas papildu izmaksām, paplašināšanos un licencēšanu.

"The New York Times" caurskatījis publiskotos datus un secinājis, ka mūzikas vietne "Spotify" gatavojas uzsākt video straumēšanu. Šis solis varētu ieinteresēt reklāmdevējus un iegūtā nauda varētu segt zaudējumus.

"Spotify" ir pasaulē populārākais mūzikas straumēšanas serviss. Tas piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu. "Spotify" piedāvāto mūziku var klausīties uz jebkuras mūsdienu komunikāciju tehnoloģiju ierīces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!