Foto: Publicitātes foto
Uzņēmums "Blue Shock Race" pabeidzis darbu pie gandrīz 200 000 eiro vērta līguma par elektrokartingu piegādi uz Meksiku, kartingu hallei "Shock Grip", informē uzņēmuma vadītājs Artis Daugins.

Pasūtījumā ietilps 12 jauni "BSR 2.0" nomas elektrokartingi ar attālinātās vadības sistēmu, papildu drošības aprīkojumu, 36 bateriju pakas un lādēšanas iekārtas. Šie kartingi hallē var braukt faktiski neierobežotu laiku, tikai apstājoties uz mirkli, lai nomainītu baterijas, pateicoties pašu izstrādātajai sistēmai "Quick Swap Battery System", kas ir viens no lielākajiem "Blue Shock Race" trumpjiem elektrokartingu tirgū.

Šobrīd "Blue Shock Race" strādā vēl pie citiem projektiem. Uzņēmuma elektrokartingus gaida tādās valstīs kā Francija, Beļģija, Horvātija, Krievija un ASV.

Par jaunajiem "Blue Shock Race" investoriem kļuvuši trīs Latvijas top autosportisti: Jānis Baumanis – "World RX" pilots, Mārtiņš Sesks – Eiropas junioru čempions rallijā, "WRC Junior" pilots un Valters Zviedris – pieckārtējs Latvijas čempions kartingā, TRC pilots.

Uzņēmumā lepojas, ka šie sportisti ir daļa no "Blue Shock Race" komandas un teic, ka tas ir lielisks piemērs, kā latvieši var apvienoties pat šajā krīzes laikā un turpināt savu virzību uz priekšu.

"Mūsu uzņēmums šobrīd nav nedz saņēmis, nedz izmantojis nevienu no krīzes atbalsta pasākumiem, tādējādi paužot gatavību iziet no krīzes ar paceltu galvu un turpināt iekarot pasaules tirgu, pandēmijas sekas atstājot vēsturē kā lielisku pieredzi un labu mācību. Šobrīd uzņēmuma ir priekšā lieli izaicinājumi, galvenokārt kā nodrošināt pasūtīto apjomu saražošanu un piegādi efektīvāk un ātrāk. Tas ir dabīgs nākošais uzņēmuma izaugsmes solis, kur atkal komanda būs jāpapildina ar jauniem un spēcīgiem dalībniekiem un sadarbības partneriem," teic "Blue Shock Race" vadītājs Artis Daugins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!