Foto: Shutterstock

Skotijas viesmīlības nozarē strādājošais uzņēmums "Signature Pubs" cer neparastā veidā mudināt jauniešus pieteikties darbam krodziņos – piedāvājot vakcīnas saņemšanas laikā pārrunāt potenciālās darba iespējas uzņēmumā, raksta "BBC".

"Signature Pubs", kam Skotijā pieder 24 krodziņi, viesnīcas un citas viesmīlības vietas, paziņojis, ka tuvākajā laikā būs nepieciešami vēl aptuveni 120 jauni darbinieki, jo citādāk uzņēmuma darbība ir ierobežota. "Mūsu nozarē ir pamatīgs darbinieku trūkums, un trūkst apkalpojošā personāla, tādēļ nākas samazināt krodziņu darbalaiku," atzinis kompānijas vadītājs Niks Vuds.

Lai risinātu šo problēmu, uzņēmums nolēmis, ka kandidāti varēs pieteikties darbam, dodoties pēc pirmās vai otrās vakcīnas. Tajā pašā laikā Vuds piebildis, ka vakcinēts darbinieks nav nosacījums, lai pieņemtu personu darbā, taču tas būtiski atvieglotu ikdienas darbu attiecībā uz darbinieku plūsmu.

Viņš arī uzsvēris, ka būtisks pienesums krogu, viesnīcu un restorānu darbinieku krīzē var būt arī personas, kuru vecums pārsniedz 50 gadus, tādēļ aicinājis darbam pieteikties arī viņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!