Foto: AFP/Scanpix

Kāds Anglijas uzņēmējs, tirgojot lietotas grāmatas “eBay”, šogad sasniedzis vairāku desmitu miljonu apgrozījumu, raksta Lielbritānijas mediji. Valsts uzņēmēju organizāciju apkopotie dati liecina, ka šajā gadā valsts "eBay" miljonāru skaits ir strauji pieaudzis.

"Mēs sākām biznesu pēc tam, kad sapratām, ka daudzas grāmatas, kas tiek atdotas labdarības veikaliņiem, vēlāk nonāk atkritumos. Tirgojot grāmatas "eBay", mēs dodam šīm grāmatām iespēju atrast jaunu īpašnieku, savukārt, cilvēkiem ir iespēja iegādāties šīs grāmatas lētāk," sacījis kompānijas "Awesome Books" īpašnieks Mubins Ahmeds.

"Awesome Books" strādā 17 gadus un patlaban dienā izsūta aptuveni 6000 grāmatu.

"No pavisam neliela apgrozījuma esam auguši, un šogad mūsu apgrozījums sasniegs 25 miljonus mārciņu," viņš piebildis, uzsverot, ka ierobežojumi biznesam ir palīdzējuši, jo cilvēki vairāk laika pavada mājās un lasa grāmatas.

Dati liecina, ka šajā gadā strauji – par 35% – audzis Lielbritānijas miljonāru skaits, kas par tādiem kļuvuši, tirgojoties "eBay". Laika periodā no 2019. gada oktobra līdz 2020. gada septembrim jaunu miljonāru skaits sasniedzis 1058, salīdzinot ar 782 pērnā gada attiecīgajā periodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!