Foto: Publicitātes attēli

"Tallink Grupp" publicējusi pirmos interjera attēlus savam jaunākajam kuģim "MyStar", kas pašlaik tiek būvēts "Rauma Marine Constructions" (RMC) kuģu būvētavā Raumā, Somijā, informē uzņēmums.

"MyStar" interjera dizainu izstrādājusi Somijas interjera dizaina aģentūra "dSign Vertti Kivi & Co". Salīdzinot ar pašreizējo "Tallink" flotes flagmani "Megastar", uz kuģa "MyStar" būs pieejamas jaunas publiskās zonas. Klientu plūsma uz kuģa, pasažieru uzkāpšana un nokāpšana ir veidota tā, lai process noritētu vēl raitāk un ergonomiskāk. Pasažieriem, kas ceļo kopā ar ģimenēm, iepirkšanās entuziastiem, biznesa un atpūtas ceļotājiem ir izveidotas speciālas sabiedriskās zonas un risinājumi. Katra zona uz kuģa ir atšķirīga.

"Mēs izvēlējāmies Baltijas jūras skaistumu kā galveno kuģa interjera dizaina tēmu - stāstu, kas tiek izstāstīts, izmantojot zemūdens video un fotoattēlu kompilācijas. Katra publiskā zona uz kuģa atspoguļo savu raksturu un atmosfēru, kas radīta, izmantojot dažādus kontrastējošus virsmas materiālus, jaunu krāsu paleti, kuģim radītas mēbeles, kā arī drosmīgus apgaismojuma risinājumus," teic "dSign Vertti Kivi & Co" galvenais dizaineris un izpilddirektors Verti Kivi (Vertti Kivi).

Kuģa sirds ir veikals "Traveller Superstore". Lielveikala centrā tiks izbūvēta jauna atvērtā stacija, kurā būs pieejami preču paraugi. Iepirkšanās veikalā sniegs iespējas iepazīt dažādus piedāvājumus, tostarp atklāt Ziemeļvalstu stūrīti, kurā tiek demonstrēti vietējie produkti un dizaina preces. Izmantojot dažādus vizuālos elementus un tēmas, interjera dizains demonstrē Baltijas jūras skaistumu un aicina ikvienu ceļotāju pamanīt un lolot Baltijas jūras unikalitāti, saudzēt tās vidi un kultūras mantojumu.

""MyStar" ir mūsu galvenais stratēģiskais projekts, pie kura esam strādājuši kopš 2019. gada rudens. Šīs vasaras izskaņā notika kuģa kristības un nolaišana ūdenī, tagad gaidām, kad tas tiks pabeigts," teic "Tallink Grupp" valdes locekle Pireta Mirka-Dubota (Piret Mürk-Dubout).

"Tallink" jaunākā ātrgaitas kuģa pabeigšana plānota 2022. gada pavasarī, kad "MyStar" sāks kursēt starp Tallinu un Helsinkiem. "MyStar" ir videi draudzīgāks ar sašķidrināto dabasgāzi darbināms kuģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!