Foto: Pixabay

"Lokdauni", sarežģījumi ar produktu piegādēm, komunālo pakalpojumu cenu straujais kāpums – tas viss ietekmē restorānu biznesu, kas jau otro gadu piedzīvo gan apgrozījuma, gan peļņas kritumu. "Mēs esam lielas krīzes bezdibeņa malā," prognozē Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas pārstāve. Vai tā tiešām ir?

Sarunā ar "Delfi Bizness" vairāki Lietuvas, Latvijas un Igaunijas šefpavāri atklāj, ar kādām pārdomām sagaidījuši 2022. gadu: vai vēl viena restorānu "porcija" tiks slēgta, vai restorāniem nāksies ķerties pie kebabu gatavošanas un kas notiks ar ēdienkartēm – vai piedāvājums saruks, bet cenas būs ievērojami augstākas?

Sarunā ar "Delfi Bizness" vairāki Lietuvas, Latvijas un Igaunijas šefpavāri atklāj, ar kādām pārdomām sagaidījuši 2022. gadu: vai vēl viena restorānu "porcija" tiks slēgta, vai restorāniem nāksies ķerties pie kebabu gatavošanas un kas notiks ar ēdienkartēm – vai piedāvājums saruks, bet cenas būs ievērojami augstākas?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!