Latvijas ekskluzīvāko un dārgāko "premium" klases mājokļu segmentā pārliecinoši lielākais un plašākais piedāvājums joprojām ir Jūrmalā. Kūrortpilsēta ir absolūts līderis gan pēc pārdošanā esošo ekskluzīvo īpašumu skaita, gan pēc to cenas, un nekas neliecina, ka tuvākajos gados būtu gaidāmas kādas būtiskas pārmaiņas.

Vairāk nekā 100 daudzmiljonu īpašumu

Veidojot šobrīd – 2021. gada rudenī – vietējā tirgū pārdošanā esošo vērtīgāko jeb, precīzāk, visdārgāko īpašumu "Top 10", izskatījām vairāk nekā desmit lielāko un labāk pazīstamo nekustamā īpašuma kompāniju publisko piedāvājumu. Uzskaitījām tikai tos īpašumus, kas klasificējami kā vienas ģimenes mājokļi, tātad – savrupmājas (privātmājas), dzīvokļus, kā arī rindu mājas. Tiesa, pēdējā kategorijā augstākajā cenu līmenī piedāvājums ir ļoti niecīgs.

Pilnīgākai ainai no nekustamā īpašuma uzņēmumu piedāvājuma atlasījām visus tos mājokļus, kuru pārdošanas cena sasniedz vismaz divus miljonus eiro, tātad – "premium" segmenta visdārgāko un visekskluzīvāko daļu. Rezultāts ir diezgan iespaidīgs – kopējais tirdzniecībā esošo mājokļu skaits šajā cenu kategorijā ir 110, no tiem 88 ir privātmājas un 22 – dzīvokļi.

Rakstā lasi vairāk par "premium" mājokļu pieprasījumu un piedāvājumu, kā arī apskati top 10 dārgākos īpašumus daudzu miljonu eiro vērtībā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!