Foto: Shutterstock
Gadījumā, ja pirms gaidāmās nedēļas nogales esi attapusies gluži viena, draudzenēm pavadot laiku ar savām ģimenēm vai otrajām pusītēm, savukārt tu esi piedzīvojusi sāpīgu šķiršanos un par jaunām attiecībām domāt vēl nevēlies vai arī esi pavadījusi mīļoto viņa tik ilgi gaidītajā kopīgajā izbraucienā ar draugiem, nepārdzīvo! Arī vienatnē iespējams paveikt daudz ko, ne mirkli nejūtot garlaicību. Lūk, pāris ideju, kas, iespējams, ļaus tev pavadīt šo nedēļas nogali, neskumstot par vientulību!

Izmanto laimīgo stundu piedāvājumu

Lai apmeklētu bāru vai restorānu, nebūt nav jānodrošinās ar draudzeņu kompāniju vai mīļoto pie sāniem. Izbaudīt gardu mohito kokteili un brīvu brīdi, kuru veltīt sen kārota žurnāla vai grāmatas lasīšanai, vari arī vienatnē! Saposies, dodies uz iecienītāko bāru vai, tieši pretēji, apmeklē vietu, kurā vēl nav būts, un izbaudi jau minēto kokteili vai glāzi vīna un savu sabiedrību, lasot, vērojot cilvēkus vai plānojot vasarā gaidāmo atvaļinājumu!

Grāmatas, ko vērts izlasīt.

Pieņem kolēģes ielūgumu, paviesoties viņas jaunajās mājās

Lieliski izklaidēties iespējams ne tikai ar draudzenēm, bet arī kolēģēm, tā padarot jūsu attiecības sirsnīgākas un ciešākas. Sarūpē ciema kukuli un beidzot pieņem uzaicinājumu apmeklēt kolēģes jauno mājvietu, lai novērtētu viņas iekopto dārzu vai iepazītos ar nesen dzimušo atvasīti! Starp citu, vari piedāvāt arī palīdzīgu roku mājas darbos – tā atslēgsies no ikdienas raizēm, pie viena arī patīkami izkustoties, piemēram, grābjot lapas vai pērno zāli.

Dodies uz kultūras pasākumu

Teātra izrādes, mākslas izstādes, muzeji un koncerti nebūt neparedz došanos uz tiem, vien kompānijas pavadītai. Mākslu ir lieliski iespējams izbaudīt arī vienatnē. Pienācis laiks iemācīties būt pašpietiekamai!

Veic mājokļa labiekārtošanas un uzlabošanas darbus

Ja laika ir daudz un noskaņojums atbilstošs, vari pārkrāsot virtuvi, papildināt interjeru ar kādu pašas gatavotu dizaina elementu, sarīkot mājas ģenerāltīrīšanau, atbrīvojoties no liekajām mantām, vai jebkā citādi atsvaidzināt ierasto mitekļa izskatu. Pavasaris tam ir lieliski piemērots, vai ne?

Mājokļa ģenerāltīrīšanas ceļvedis.

Apmeklē branču vai brokasto parkā

Ja laikapstākļi ir atbilstoši, vari ieturēt vēlās brokastis parkā vai arī izbaudīt laisku brīvdienas iesākumu kādā no iecienītākajām branča vietām. Labs garastāvoklis un dzīvesprieks garantēts!

Izstaigā pilsētu

Lai gan vienā pilsētā dzīvojam daudzus gadus, ļoti iespējams, esam palaidušas garām informāciju par saistošām apskates vietām un objektiem. Sameklē informāciju par tiem un dodies nelielā ekskursijā, pie viena nodrošinot organismu ar vajadzīgo skābekļa devu!

Apmeklē kursus vai seminārus

Brīvdienās norisinās ne mazums aizraujošu aktivitāšu, kurās iespējams sevi pilnveidot. Noskaidro informāciju par tev pieejamiem pasākumiem un beidzot izmēģini karsto jogu, iemācies zīmēt mandalas vai izkop sievišķo enerģētiku, sakārtojot savu biolauku! Visticamāk, būsi pārsteigta par iespējām, kas tev paveras!

Dodies uz kino

Protams, filmas iespējams skatīties arī mājās, taču kino apmeklēšana noteikti būs krietni interesantāka nodarbe. Līdzīgi kā ar koncertiem un teātra izstādēm, arī aktuālās kinofilmas vari baudīt vienatnē, gūstot ne mazāku prieku!

Sporto

Pavasaris ir īstais laiks, kad uzlabot savu veselību un palielināt fizisko aktivitāšu daudzumu savā ikdienā. Dodies skriet, skrituļot vai nūjot, apmeklē tuvējā sporta kluba nodarbības vai pievienojies kolektīvajiem treniņiem, kas notiek tieši brīvdienās brīvā dabā, un tā izdari pakalpojumu gan savai veselībai, gan izskatam un noskaņojumam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!