Foto: Privātais arhīvs

"Apple" vadītājs Tims Kuks sociālajos tīklos publicējis fotogrāfiju, kurā lepojas par jauno "Apple Mac Pro" datoru komplektēšanas līniju. Šajā fotogrāfijā atklājies arī kāds noslēpums - izrādās, ka līnijas datoros tiek izmantota "Windows" operātājsistēma.

Kuks pats savu kļūdu acīmredzami nepamanīja, kā arī, iespējams, nenojauš, kādas pēdas tas var atstāt, spriež portāls "PCWorld.com". Viņš līdz šim neesot bijis pārāk aktīvs "Twitter" lietotājs, par ko liecina tikai 64 viņa paša publicēti tvīti.

Tikmēr viņa uzņemtā fotogrāfija jau ir ieteikta tūkstošiem reižu, turklāt tai ir ārkārtīgi daudz komentāru.

Privātais arhīvs

"Ražots Amerikā, izmantojot "Microsoft Windows" (ieskatieties ciešāk)," raksta kāds Stīvens Vebsters. "Datorus "Mac" ražo uz "Windows",kas nozīmē, ka "Android" var ražot, izmantojot "Mac"," ironizē kāds RBXcmn65

Komentētāju starpā pat izvērtusies diskusija par to, kāda "Windows" versija tā varētu būt - "Windows XP" vai "Windows 7", taču lielākā daļa nosliekusies par labu vecākajai "XP".

Privātais arhīvs

Skaidrs esot vienīgi tas, ka "Windows" acīmredzot tiek izmantots, lai varētu darbināt kādus automātiskos elektroniskos robotus, kurus "Apple" programmatūra neatbalsta. Vienlaikus "Apple" citādi ļoti stingrā tēla veidošanas politika šoreiz pieļāvusi milzu kļūdu, secina "PCWorld.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!