Foto: DELFI
"CAT" Latvijas tirgū prezentējis jaunu īpaši izturīgo viedtālruni S52. No priekšgājējiem tas atšķiras ar plānāku korpusu un elegantāku dizainu, kam būtu jāuzrunā jaunas pircēju grupas.

"CAT S52" aprīkots ar 5.65 collu displeju, "Mediatek" astoņkodolu procesoru, 4GB atmiņu un 64GB diska vietu. Ietilpība palielināma ar microSD atmiņas kartes palīdzību. Darbību līdz pat pusotrai dienai nodrošina 3100 mAh baterija.

Tālrunim ir īpaši izturīgs "Gorilla Glass" sestās paaudzes stikls un alumīnija korpuss, kas sola teju tikpat lielu izturību kā citiem "CAT" telefoniem. Tomēr S52 ir krietni plānāks - 0.97 cm un salīdzinoši viegls - 210 g.

Ar jauno dizainu ražotājs cer uzrunāt jaunas pircēju grupas. Ja līdz šim "CAT" telefonus primāri izvēlējās meistari, tad jauno iespējams iekāros arī menedžeri. Plašākas auditorijas meklējumus gan mazliet aizēno tālruņa cena - 499 eiro. Nerēķinot fizisko izturību, tālruņa aprīkojums ir diezgan viduvējs, turklāt arī "parastie" telefoni pēdējā laikā ir ūdens un putekļu droši.

Tālrunim ir viena galvenā fotokamera ar 12 megapikseļu "Sony" matricu. Nepierasti 2019. gadā ieraudzīt jaunu tālruni ar tikai vienu kameru. Toties priecē 3.5mm audio pieslēgvieta un iebūvētais FM radio uztvērējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!