Foto: Publicitātes foto
"Autoskola Einšteins" interneta vidē balstītas sistēmas izstrādē investējusi vairāk nekā 200 tūkstošus eiro. Tas pavēris iespēju automatizēt procesus, samazināt cilvēkresursu iesaisti un izslēgt skaidras naudas darījumus.

Īstenotais projekts aizvadītā gada noslēgumā saņēma IKT nozares gada balvu "Platīna pele" kategorijā "Uzņēmuma digitālā transformācija" Mazo un vidējo uzņēmumu sadaļā.

Sarunā ar "Delfi Bizness" uzņēmuma pārstāve stāsta, ka sākotnēji projekta īstenošanai tika izvēlēts nepareizais tehnoloģiju uzņēmums, taču, nomainot sadarbības partneri, visas ieceres īstenojas.

SIA "Autoskola Einšteins" dibināta 2016. gada janvārī (autoskola ir dibināta 2009. gadā. 2016. gadā notika reorganizācija, apvienojot vairākus uzņēmumus). 2021. gadā (jaunākie pieejamie dati) uzņēmuma apgrozījums pārsniedzis 1 miljonu eiro, peļņa pēc nodokļiem – vairāk nekā 406 tūkstoši eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks un patiesais labuma guvējs ir Edgars Bērziņš. 

Lai īstenotu ideju par autoskolas pārvaldības sistēmu elektroniskajā vidē un jaunu mājaslapu bijuši nepieciešami divi gadi. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!