Foto: Publicitātes foto
Uzņēmumu grupa "Bite Grupa" ir iegādājies informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmuma "Kodo IT" aktīvus, informē "Bite Grupa" pārstāve Una Ahuna-Ozola.

SIA "Kodo IT" piedāvā IT uzturēšanas, atbalsta un izstrādes pakalpojumus, kā arī mākoņpakalpojumus dažādu nozaru uzņēmumiem.

Pirkuma rezultātā "Bite Grupa" pārņems uzņēmuma tehnoloģisko infrastruktūru un darbiniekus. Savukārt līdzšinējos "Kodo IT" pakalpojumus klientiem turpinās sniegt mobilo sakaru operatora "Bite Latvija" iepriekš izveidotais un tirgū jau pazīstamais integrēto pakalpojumu koncepts "Bite OneIT".

Ahuna-Ozola norāda, ka "Kodo IT" aktīvu iegādes darījums ir solis tuvāk kompānijas ilgtermiņa attīstības mērķim – stiprināt "Bite Grupas" uzņēmumu pozīcijas IKT tirgū.

"Ņemot vērā tehnoloģiju straujo attīstību, tirgus attīstības tendences, kā arī pieprasījumu pēc papildus pakalpojumiem un klientu vēlmi izvēlēties integrētus IKT risinājumus pie viena pakalpojuma sniedzēja, esmu pārliecināts, ka darījuma rezultātā varēsim turpmāk fokusēties uz vēl ambiciozāku "Bite OneIT" integrēto pakalpojumu konceptu, tajā iekļauto pakalpojumu, produktu attīstību," stāsta "Bite Latvija" vadītājs Kaspars Buls.

"Bite Grupa" pieder ASV investīciju kompānijai "Providence Equity Partners", uzņēmumā Baltijā strādā aptuveni 3000 darbinieku, kuri apkalpo ap 3 miljoniem klientu. "Bite Grupai" pieder arī TV satura ražotājs "All Media Baltics", kas tagad darbojas kā "TV3 Group" un visās trīs Baltijas valstīs piedāvā radio, TV un interneta straumēšanas servisu pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!