Foto: DELFI

"WhatsApp" ar saviem miljards lietotājiem, protams, ir labs, bet to var padarīt vēl labāku ar dažādu papildu programmu izmantošanu – dažām (varbūt arī visām) jau sen vajadzēja kļūt par pašas programmas sastāvdaļu. Lūk, četri piemēri noderīgām "WhatsApp" papildinošām programmām "Android" viedtālruņiem.

"WhatsLock" – aizsargās saraksti no ziņkārīgām acīm

Programma kļuvusi drošāka pēc tam, kad izstrādātāji pieslēdza šifrēšanu, tiesa, tas nepalīdz situācijās, kad kāds vienkārši paņem jūsu telefonu, ieslēdz aplikāciju un lasa visu, kas vien ienāk prātā.

"WhatsLock" ir paredzēts tieši tādām situācijām, pievienojot paroli PIN-koda vai zīmējuma veidā, kuru jāievada vai jāuzzīmē uz ekrāna katru reizi, kad ieslēdzat programmu. Papildu opcija – iespēja izveidot viltus "WhatsApp" profilu, kas noklusējuma veidā ieslēgsies un maskēs arī PIN-koda esamību.

Kur atrast: Google Play

"Dashdow" — "runājošās galvas"


Pirmie šo dizaina smalkumu izgudroja "Facebook", un no tā brīža to nokopējuši visi, kam nav slinkums, izņemot "WhatsApp" (kas starp citu pieder "Facebook").

Aplikācija ļauj viegli manipulēt ar programmas logiem, tos samazinot vai palielinot pēc vajadzības. Ja saruna kļuvusi tik intensīva, ka tas apgrūtina "ložņāšanu tīklā", tad sarakstes logu var vienkārši samazināt.

Kur atrast: Google Play


"DashClock" — ziņojums uz bloķēšanas loga

Daudzas programmas spēj atainot ziņojumus uz bloķēšanas loga, bet ne "WhatsApp", tāpēc piedāvājam jūsu uzmanībai "DashClock". Tā ir programma, kas pievieno sistēmā rīku, lai ziņojumi parādītos arī uz bloķētas ierīces ekrāna.

Vērts pieminēt, ka šis risinājums neaizsargās telefonu no ziņkārīgajiem. Pat ja jūsu ierīcei ir iestatīta ekrāna bloķēšana ar paroli – ziņojums tā vai tā attēlosies uz ekrāna, un to spēs izlasīt ikviens, kura rokās nonāks jūsu ierīce.

Kur atrast: Google Play


"Cleaner for WhatsApp" — atbrīvos no liekā

Visbeidzot pēdējā noderīgā programma, kuru "WhatsApp" izstrādātājiem būtu vērts iegādāties un iebūvēt savā aplikācijā – "Cleaner for WhatsApp". Kā nojaušams, programma atbilstoši savam nosaukumam atbrīvo "WhatsApp" no liekajām sarakstēm, veciem dokumentiem, video, foto utt.

Programma izceļas ar ļoti vienkāršu un saprotamu saskarni, kas saprotama būs pat tiem, kas ar angļu valodu un datoriem ir uz "jūs".

Kur atrast: Google Play


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!