Foto: DELFI

Rīgā piektdien norisinājās tehnoloģiju, startapu, politikas un dzīvesstila festivāls "Digital Freedom Festival".

Tajā pulcējās vairāk nekā 1500 tehnoloģiju un startapu uzņēmēju, ekspertu, politikas veidotāju, investoru, žurnālistu un studentu no visas pasaules, lai dalītos ar iedvesmas stāstiem un pieredzi.

"DELFI kā vadošais medijs Latvijā aicina uz vienu no festivāla "Digital Freedom Festival" centrālajiem notikumiem – "DELFI media LAB" skatuvi, kurā ap 30 dažādu nozaru profesionāļi pavērs plašāku skatījumu uz mediju pasauli, uzsverot jaunākās tendences, attiecības ar zīmoliem, kā arī žurnālistikas lomu tagad un nākotnē."

Konferences dienā "Hanzas Peronā" uz četrām skatuvēm norisinājās diskusijas par cilvēku un tā lomu tehnoloģiju laikmetā, mediju attīstību, nākotnes ekonomiku, zaļajām tehnoloģijām, dzīvesstilu un citām aktualitātēm.

Konferences ietvaros norisinājās arī Investoru diena, kurā korporācijas, startapu uzņēmēji un investori dibinās kontaktus sadarbības veidošanai nākotnē un notiks vairāki jaunuzņēmumu konkursi. Investoru dienu apmeklēs ietekmīgi pasaules līmeņa akceleratoru un riska kapitāla fondu pārstāvji - 500 Startups, Rockstart, APX Axel Springer and Porsche, Trind Ventures, Practica Capital, Iron Wolf, Karma Ventures u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!