Foto: DELFI

21.jūnijā jaunu uzņēmumu reģistrējusi AS "Draugiem Group", informē "Lursoft Klientu portfelis".

Jaunreģistrētā SIA "Heliport Cēsis" pamatkapitāls ir 1 miljons eiro. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Krasta ielā 44, Rīgā, kur šobrīd reģistrēti kopskaitā 13 uzņēmumi. To vidū ir SIA "Vendon", AS "Mapon", SIA "Draugiem" u.c.

SIA "Heliport Cēsis" valdē darbojas Andis Malahovskis un Edmunds Riekstiņš, liecina "Lursoft" informācija.

"Cēsīm kā "Draugiem Group" mājvietai jābūt sasniedzamām ar visiem pieejamiem transporta veidiem, un drīzumā, atsākoties drošai ceļošanai, arī gaisa transporta izmantošana būs aizvien pieprasītāka. Šis ir viens no mūsu eksperimentiem, par kura tālāku virzību ziņosim," jaunā uzņēmuma dibināšanu komentē "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Šogad jūnijā AS "Draugiem Group" reģistrējis vēl vienu uzņēmumu – SIA "Konrāda Nami". Tā reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 2 miljoni eiro. Uzņēmums reģistrēts, lai īstenotu ieceri atjaunot vēsturisko Konrāda namu Cēsīs. Īstenojot šo mērķi, Konrāda namā tiktu ierīkots "Draugiem Group" birojs, kopstrādes telpas, kā arī paredzēta vieta dažādām ar programmēšanu saistītām mācībām, ko piedāvātu "Draugiem Group".

2017.gadā reģistrētā holdinga AS "Draugiem Group" pamatkapitāls ir 4,4 miljoni eiro. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Agris Tamanis.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka šā gada 21.jūnijā Latvijā reģistrēti 34 jauni uzņēmumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!