Foto: LETA

Satiksmes ministrijas (SM) izveidotā darba grupa un eksperti šodien ar vilcienu dosies darba grupas izbraukuma sēdē uz Bolderāju, lai izvērtētu iespējas atjaunot pasažieru vilcienu satiksmi virzienā uz Bolderāju, informē ministrijas pārstāve Iveta Kancēna.

Viņa sacīja, ka darba kārtībā paredzēts apspriest pasažieru plūsmas nodrošināšanu virzienā uz Bolderāju un nepieciešamo sinerģiju ar citiem transporta veidiem.

Izbraukumu sēde, kurā varēs piedalīties arī mediji, notiks plkst.10, Rīgas pasažieru stacijā, pie 1.ceļa. Vilciena atiešanas laiks ir plkst.10.10.

Kancēna norādīja, ka šogad 14.maijā SM izveidotās darba grupas uzdevums ir izvērtēt iespējas atjaunot pasažieru vilcienu satiksmi virzienā uz Bolderāju, ietverot juridiskos, finansiālos un tehniskos aspektus.

Tajā līdzdarbojas eksperti no VAS "Latvijas dzelzceļš", AS "Pasažieru vilciens", Valsts dzelzceļa tehniskās inspekcijas, Valsts dzelzceļa administrācijas, Rīgas domes Satiksmes departamenta, Autotransporta direkcijas, Rīgas brīvostas pārvaldes un citām institūcijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!