Foto: Privātais arhīvs

Uzņēmums "Httpool" kļuvis par autorizēto "Facebook" pakalpojumu tālākpārdevēju Baltijas valstīs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, portālu "Delfi" informēja "Httpool Baltics" vadītājs Arnis Ozols.

Tiek uzsvērts, ka "Facebook" apzinās šīs ilgtermiņa sadarbības iespējas un skatās uz to kā iespēju palīdzēt vietējām aģentūrām un reklāmdevējiem gan sasniegt lielāku auditoriju, gan iesaistīties jēgpilnās sarunās ar lietotājiem ar mērķi uzlabot savas biznesa iespējas.

"Httpool" kā jaunais "Facebook" reklāmas autorizētais tālākpārdevējs Baltijas valstīs nodrošinās atbalstu, zināšanas un kompetenci vietējiem uzņēmumiem un palīdzēs tiem veidot mārketinga stratēģiju komunikācijai tādos kanālos kā "Facebook", "Instagram", "Facebook Messenger" un "Whatsapp".

Sadarbības mērķis esot nodrošināt klātesamību reģionā, lai partneris ar stabilu pozīciju tirgū, kompetenci un pierādītiem pozitīviem rezultātiem palīdzētu vietējiem reklāmdevējiem.

"Mēs esam izveidojuši mūsu tālākpārdošanas programmu, lai visas savas zināšanas un kompetenci nodotu reklāmdevējiem Baltijas valstīs, kur "Facebook" nav fiziska klātbūtne. Šodien mēs esam priecīgi paziņot par vēl vienu soli tālāk, lai nodrošinātu vēl lielākas iespējas biznesa partneriem reģionā," sacījis "Facebook CEE" valstu sadarbības direktors Roberts Bednarskis.

"Šī sadarbība ir vēl viens pierādījums tam, ka "Httpool" šobrīd ir vadošais partneris ar veiksmīgu pārstāvniecību reģionā. Mēs esam priecīgi palīdzēt "Facebook", iepazīstinot uzņēmējus Latvijā ar jaunākajiem reklāmas risinājumiem, tādējādi nodrošinot zīmolus un aģentūras ar tiešu atbalstu un iespējām izpildīt viņu prasības augstākajā līmenī," turpinājis Ozols.

Partnerība nodrošinās pieeju "Facebook" labākajiem reklāmas piemēriem, uzņēmumu apmācībām, konsultācijām par stratēģijas attīstības tehnikām un vietējo maksājumu iespējām reģionā.

"Httpool" ir starptautiskais lielāko mediju platformu sadarbības partneris. "Httpool" izmanto patentētas un licencētas progresīvākās tehnoloģijas. Uzņēmumam ir liela starptautiska pieredze, pārstāvot tādas platformas kā "Twitter", "LinkedIn", "Spotify" un citus rūpīgi izvēlētus starptautiskos un vietējos pakalpojuma sniedzējus tādās valstīs kā Austrija, Bulgārija, Horvātija, Čehija, Igaunija, Grieķija, Honkonga, Ungārija, Indija, Indonēzija, Latvija, Lietuva, Maķedonija, Malaizija, Polija, Rumānija, Krievija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Šveice un Ukraina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!