Foto: Publicitātes attēli
Finanšu tehnoloģiju uzņēmums "Zelf" pirmssēklas finansēšanas kārtā piesaistījis 2 miljonus ASV dolāru, informē uzņēmuma pārstāvji.

Finansējuma piesaisti vadīja Austrijas riska kapitāla fonds "3VC", piedaloties "Seed X" un "Hard Yaka". Investoru vidū bija "IQO" līdzdibinātājs Jērs Goldfingers, kā arī "Techstars" riska partneris un "Outrun Ventures" dibinātājs Kriss Adelsbahs.

"Zelf" ir neobanka, kas sniedz finanšu pakalpojumus tā saucamajai Z paaudzei, tādās vietnēs kā "Facebook Messenger", "WhatsApp", "Telegram" un "Viber". Klienti var nosūtīt un saņemt naudu, izmantojot izvēlēto ziņojumu apmaiņas platformu.

"Zelf" izmanto ar mākslīgo intelektu darbināmu balss vadības sistēmu, kas ļauj lietotājiem pieprasīt naudu, nosūtīt rēķinus, pārbaudīt kontu un veikt citas darbības.

Uzņēmums informē, ka uzņēmuma maksājumu kartes izmanto vairāk nekā pusmiljons klientu no vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

"Neticami lielais pieprasījums ir bijis spēcīgs stimuls mūsu izaugsmei. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu biznesa modelis, kas izslēdz sarežģītās banku lietotņu izmantošanu un fiziskās plastikāta kartes, būs uzvarētāja stratēģija," norāda kompānijas dibinātājs Eliots Goihmans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!