Foto: DELFI
Trešdien "Samsung" izziņoja papildinājumu savā viedtālruņu klāstā – vairākus "A" sērijas telefonus. Modeļi pieejami ar līdzīgu aprīkojumu, bet dažādos izmēros. Viens telefons gan īpaši izceļas uz pārējo fona – A80 ir aprīkots ar motorizētu kameru bloku.

Telefonam ir 6.7 collu ekrāns, astoņkodolu procesors, 8GB un 128GB atmiņa un 3700mAh akumulators. Taču galvenā tā īpatnība ir kameras. Tās ir trīs 48 megapikseļu galvenā kamera un 8 megapikseļu superplatleņķa kamera. Trešā ir dziļuma kamera, kas palīdz atpazīt objektus un veidot mākslīgo fona izpludinājumu.

Visas trīs kameras kopā ar zibspuldzi ir iebūvētas īpašā blokā, kas izbīdās un pagriežas pret lietotāju. Tādējādi galvenās kameras kļūst arī par selfiju kamerām. Mehānisms darbojas ātri un to aktivizēt var vienkārši izvēloties pašportreta režīmu.

No pārējiem jaunajiem "A" sērijas viedtālruņiem Latvijā "Samsung" piedāvās A70 – ar 6.7 collu ekrānu, A50 – ar 6.4 collām un A40 ar 5.9 collām. A80 cena tiek solīta 649 eiro, pārējie modeļi attiecīgi lētāki. Veikalos tas būs pieejams jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!