Foto: Publicitātes foto
Santa Barbarā, Kalifornijā bāzētais tehnoloģiju uzņēmums "Sonos" tirgū laidīs divus nākamās paaudzes viedos skaļruņus, mērķējot uz jaunu skaņas un dizaina laikmetu, portālu "Delfi" informēja audio uzņēmuma izpilddirektors Patriks Spenss.

Viņš skaidro, ka kompānijas uzbūvētais "Era 300" ir jauns skaļrunis, kas izstrādāts, lai nodrošinātu telpisku skaņu ar "Dolby Atmos" atbalstu, savukārt "Era 100" ir no jauna radīta līdzšinējā "Sonos One" versija.

"Era 300" ir aprīkots ar sešiem skaļruņiem, kas novirza skaņu pa kreisi, pa labi, uz priekšu un uz augšu, klausītājiem ļaujot atrasties "filmu un mūzikas centrā". Abām iekārtām ir arī paplašināta savienojamība un "Trueplay" tehnoloģiju.

Tikmēr "Era 100" ir nedaudz lielāks par savu priekšgājēju "Sonos One", un tam ir pilnīgi jauna programmatūra, kā arī nākamās paaudzes akustika un dizains, kas nodrošinot detalizētu stereo skaņu un dziļus basus, raksturo uzņēmuma vadītājs.

Ierīces divi leņķveida augstfrekvenču skaļruņi nodrošinot augstās frekvences kreisajā un labajā pusē, kā arī nodrošinot bagātīgu stereo skaņu, savukārt lielāks vidējā diapazona skaļrunis nodrošinot jaudīgus basu, rezumē Spenss.

Abi produkti ir aprīkoti ar inovatīvu lietotāja saskarni, tostarp jaunu kapacitatīvu skaļuma slīdni, nodrošinot ātru un privātu iekārtas vadību, izmantojot Sonos lietotni, "Apple AirPlay 2" un "Bluetooth".

Izmantojot mikrofonu masīvus, "Trueplay" optimizē skaņu atbilstoši telpas unikālajai akustikai.

Šī tehnoloģija pieejama gan "Android", gan iOS lietotājiem.

"Era 300" izstrādāta sagrieztā smilšu pulksteņa dizainā, kur katrs leņķis, proporcija un perforācija uzlabojot skaņas virzienu un izkliedi, norāda ražotājs. "Mūsu vīzija ir pārvērst klausīšanos par emocionāli uzlādētu pieredzi un palīdzēt izbaudīt prieku, klausoties savu iecienītāko mūziku un audio saturu," rezumē Spenss.

"Līdzīgi kā pāreja no mono uz stereo, arī telpiskā skaņa ir nākamā klausīšanās evolūcija, radot skaņas pieredzi, kas ļauj iejusties mūzikā," papildinājis "Sonos Sound Experience" viceprezidents Gils Martins.

"Era 100" un "Era 300" ir izgatavoti no pārstrādātas plastmasas un iesaiņoti 100% ilgtspējīgas izcelsmes papīrā. Tie ir izstrādāti tā, lai samazinātu enerģijas patēriņu ar mazāk nekā divu vatu dīkstāves enerģijas patēriņu un jaunu trieciena atvilces funkciju.

"Sonos" tehnoloģiju ierīces izmanto WiFi savienojumu, lai pārraidītu TV skaņu vai straumētu mūziku no vairāk nekā 100 straumēšanas pakalpojumu saraksta, tādiem kā "Spotify", "Amazon Music" vai "Apple Music", kā arī bezmaksas radio, podkāstu tirgus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!