Trešdien kompānija "Huawei" izziņoja vairākus jaunus produktus, kas būs pieejami Latvijas tirgū. Piedāvāts tiek viedpulkstenis, bezvadu austiņas, kā arī jauns viedtālrunis ar "Android" operētājsistēmu un "Google" aplikācijām.

Jaunais viedtālrunis "Huawei Nova 5T" ir aprīkots ar 6.26 collu ekrānu ar 2340 x 1080 izšķirtspēju, "Kirin 980" astoņkodolu procesoru, 6 GB atmiņu un 128 GB diska vietu. Tam ir četras galvenās fotokameras - 48 megapikseļu galvenā platlenķa kamera, 16 MP īpaši plata leņķa kamera, 2 MP makro kamera un 2 MP telpas dziļuma mērīšanas kamera, kas palīdz noteikt subjekta aprises, lai vienmērīgi izpludinātu fonu portreta režīmā. Interesanti, ka telefonam nav telefoto kameras. Selfijiem iebūvēta 32 megapikseļu priekšējā kamera.

Pārsteidzoši, bet tālrunis tiek piedāvāts ar "Android" operētājsistēmu un "Google" aplikācijām. Kā ziņots, ASV un Ķīnas nesaskaņu dēļ, "Google" un citām Amerikas kompānijām ir aizliegts sadarboties ar "Huawei", kā rezultātā tam jāizstrādā telefoni bez "Google" aplikācijām un aplikāciju veikala. Tomēr tā kā šis tālrunis jau iepriekš bija pieejams Āzijas tirgū, tas "apiet" aizliegumu un tādējādi tiek piedāvāts arī lietotājiem Eiropā.

Otrs jaunums ir septembrī prezentētais "Watch GT2" viedpulkstenis. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, tas kļuvis nedaudz vieglāks un elegantāks. Tagad tam iebūvēts arī skaļrunis un mikrofons, kas izmantojami, lai atbildētu uz telefona zvaniem. Pulkstenis var nepārtraukti mērīt pulsu un tagad arī noteikt stresa līmeni. Tam ir plašs klāsts sporta aktivitāšu reģistrēšanai - peldēšanai, skriešanai, riteņbraukšanai utt. Neskatoties uz salīdzinoši lielo ekrānu un plašajām spējām, viedpulkstenis ar vienu uzlādi var darboties divas nedēļas.

Piedāvāta tiks arī mazāka izmēra pulksteņa versija, kam baterijas darbības laiks ir apmēram nedēļu.

Tāpat prezentētas tiek arī bezvadu austiņas "FreeBuds 3", kas tagad aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu. Tām ir divrežīmu "Bluetooth" savienojums, kas sola īpaši stabilu signālu un kanālu sinhronizāciju. Austiņas, kas nepārprotami veidotas līdzīgas populārajām "Apple AirPods" austiņām, sola ar vienu uzlādi darboties līdz četrām stundām, savukārt glabāšanas kārbiņā iestrādātā baterija nodrošinās darbību līdz pat 20 stundām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!