Foto: LETA

Sakaru kompānija "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) nākusi klajā ar jaunu pakalpojumu "Atvērtais", kas ļaus uz nomaksu iegādātās viedierīces pēc pusgadu ilgas lietošanas bez soda naudas atdot operatoram vai samainīt pret citām, paziņoja kompānijas preses sekretāre Elīna Lidere.

Jaunais LMT pakalpojums "Atvērtais" piedāvā jaunu viedtālruni lietot par tādu pašu mēneša maksu, kāda telefonam bija noteikta iepriekš ar divu gadu līgumu. Minimālais viedtālruņa lietošanas termiņš ir seši mēneši. Pēc tam klients var turpināt lietot to pašu telefonu, paņemt citu modeli vai vienkārši atdot tālruni atpakaļ LMT bez līgumsoda. Pēc 24 mēnešiem pakalpojuma "Atvērtais" ikmēneša maksai tiks piemērota 100% atlaide.

"Jauno pakalpojumu varētu salīdzināt ar populāru filmu galvenajiem varoņiem, kuri vienmēr ir jauni un gandrīz nemirstīgi. Ar "Atvērto" klientam viedtālrunis arī būs vienmēr jauns un gandrīz nemirstīgs, jo tagad var visu laiku izvēlēties jaunu modeli vai izmēģināt dažādus ražotājus. Mēs mainījām tirgu, ieviešot "Brīvību", lai nav jāskaita minūtes. Tagad darām to pašu, ieviešot "Atvērtais", lai nav vairs jāskaita gadi," norāda LMT prezidents Juris Binde.

LMT pakalpojums "Atvērtais" ir pieejams arī citu operatoru klientiem.

SIA "Latvijas Mobilais telefons" reģistrēta 1992.gadā. 49% LMT daļu pieder Skandināvijas koncernam "TeliaSonera", pa 23% daļu - SIA "Lattelecom" un VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs", bet 5% - Privatizācijas aģentūrai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!