Foto: Publicitātes foto
Latvijas Mobilais Telefons (LMT) sākot ar 10. jūliju piedāvās klientiem iespēju legāli klausīties vairāk nekā 20 miljonu dziesmu savā mobilajā telefonā, izmantojot pasaulē populāro mūzikas straumēšanas servisu "Spotify". Tāpat klientiem uz noteiktu laiku tiek piedāvāta iespēja saņemt "Spotify Premium" pakalpojumu bez maksas, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Spotify Premium" piedāvā mūziku uz jebkuras mūsdienu komunikāciju tehnoloģiju ierīces un iespēju to lejupielādēt, un klausīties bezsaistē - lidmašīnā, vilcienā vai istabā. Mūzikai ir uzlabota skaņas kvalitāte un nav reklāmu.

"Straumēšana pasaulē jau ir mainījusi formātu kā cilvēki pērk un klausās mūziku. Vairs nav nepieciešams iegādāties diskus vai, iespējams, nelegāli lejupielādēt dziesmas. Tagad mūzika arī telefonā ērti ir pieejama tiešsaistē jebkurā laikā un vietā. Līdz ar "LMT Spotify Premium" piedāvājumu, arī Latvijā strauji augs mūzikas klausīšanās tiešsaistē," prognozē LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

Sākotnēji LMT klientiem būs iespēja saņemt "Spotify Premium" pakalpojumu bez abonēšanas maksas uz trim vai sešiem mēnešiem. Pēc tam visas šīs vairāk nekā 20 miljoni dziesmas būs pieejamas par fiksētu maksu.

"Pakalpojumā būs piejama arī Latvijas mūzika. Tā esot arī iespēja arī Latvijas vietējiem māksliniekiem gūt panākumus ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs. Piemēram, šī gada daudzsološākā grupa "Carnival Youth" tieši pateicoties "Spotify" izveidoja sadarbību ar vienu no lielākajiem dzērienu ražotājiem pasaulē "Carlsberg". Uzņēmuma pārstāvji viņus atrada un noklausījās "Spotify", un tagad viena no "Carnival Youth" dziesmām ir dzirdama "Carlsbergs" reklāmā Dānijā", norāda LMT pārstāvji.

"Spotify" piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu, kuras nav jālejupielādē vai jāpērk. Mūziku ar šī servisa starpniecību ir iespējams klausīties datorā, mobilajā tālrunī, planšetdatorā un mājas izklaides sistēmā, vienkārši uzmeklējot jebkuru interesējošo mākslinieku, albumu vai dziesmu. Tāpat "Spotify" lietotāji var aplūkot un klausīties arī citu lietotāju – draugu, mūziķu vai slavenību – apkopotās dziesmu kolekcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!