Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu tehnoloģiju gigants "Microsoft" prezentējis viedtālruņu saimes "Lumia" vislētāko modeli "435", kas tirdzniecībā nonāks, sākot ar aprīli, un maksās ap 70 ASV dolāru (65,93 eiro), neieskaitot nodokļus un subsīdijas.

"Microsoft Lumia 435" viedtālrunim ir divu SIM karšu atbalsts un "Windows Phone 8.1" operētājsistēma, kuru varēs atjaunināt uz "Windows 10", kad jaunā operētājsistēma klajā nāks gada otrajā pusē.

Markas vislētākajam viedtālrunim ir četru collu ekrāns ar 800 reiz 480 pikseļu izšķirtspēju (235 punkti collā), astoņu gigabaitu iebūvētā atmiņa (paplašināma līdz 128 GB ar "MicroSD" zibatmiņas karti), 1,2 gigahercu "Snapdragon 200" divkodolu procesors, viens gigabaits operatīvās atmiņas un 1500 mAh maināmā akumulatoru baterija.

"Microsoft" uzsver, ka šim lētajam viedtālrunim ir pietiekama veiktspēja, lai uz tā varētu spēlēt populāros "Candy Crush Saga" un "Minecraft: Pocket Edition". Tāpat šajā viedtālrunī ir jau uzstādīts "Skype", "Microsoft Office" un "OneDrive" mākoņserviss ar bezmaksas 30 gigabaitiem.

"Microsoft Lumia 435" modelim ir gan priekšējā fotokamera (0,3 megapikseļu, VGA), gan aizmugurējā (divu megapikseļu ar fiksētu fokusu).

Viedtālrunis būs pieejams kā ar melnu, tā arī oranžu korpusu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!