Foto: Pixabay

AS "Latvijas valsts meži" atklātajā konkursā par biznesa informācijas analīzes, mākslīgā intelekta un finanšu plānošanas risinājuma uzturēšanu un pilnveidošanu ar 800 tūkstošu eiro līgumcenu uzvarējis SIA "Scandic Fusion", rāda "Lursoft" dati.

Uzņēmums AS "Latvijas valsts meži" konkursos par biznesa informācijas analīzes un finanšu plānošanas risinājuma uzturēšanu un pilnveidošanu uzvarējis arī 2020.gadā (350 tūkstošu eiro līgumcena) un 2019.gadā (350 tūkstošu eiro līgumcena).

Vēl bez AS "Latvijas valsts meži" iepirkumiem, SIA "Scandic Fusion" pērn uzvarējis arī 40 tūkstošu eiro vērtā VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" iepirkumā.

SIA "Scandic Fusion", kura patiesais labuma guvējs ir Kārlis Vītols, 2020.gadā kāpināja apgrozījumu līdz 4 miljoniem eiro, bet peļņu līdz 1,45 miljoniem eiro. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 45 strādājošie.

Uzņēmums reģistrēts 2007.gadā. Ik gadu pakāpeniski palielinot savu apgrozījumu, pērn IT sektorā strādājošais SIA "Scandic Fusion" sasniedzis savu līdz šim augstāko apgrozījumu un peļņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!