Foto: Publicitātes foto

"Draugiem Group" uzņēmuma "Mapon" valdei pievienojas "Printful" līdzdibinātājs un "Draugiem Group" padomnieks Dāvis Siksnāns, liecina uzņēmumu grupas sniegtā informācija.

"Līdz šim no malas sekoju līdzi "Mapon" pēdējo gadu progresam. Esmu priecīgs, ka tagad varēšu ar savām zināšanām un "Printful" iegūto pieredzi palīdzēt otram lielākajam "Draugiem Group" uzņēmumam sasniegt jaunas virsotnes," stāsta Siksnāns.

"Mapon" valdē Siksnāna atbildība būs palīdzēt uzņēmumam sagatavoties iespējamai investīciju piesaistei nākotnē. Valdes komandā strādā arī Andris Dzudzilo, kura atbildībā ir uzņēmuma tirdzniecības un eksporta jautājumi, Ingus Rūķis, kurš pārrauga tehnoloģiju attīstību, finanšu direktors Aleksejs Avanesovs, kurš pārvalda "Mapon" uzņēmumu grupas saimnieciskās darbības sniegumu un apvienošanas un pievienošanas (merger & acquisition) aktivitātes, kā arī Edmunds Riekstiņš, kurš veic visu "Draugiem Group" uzņēmumu uzraudzību.

"Pirms 16 gadiem sākām veidot savu autoparka pārvaldības platformu un sadarboties ar vairākiem uzņēmumiem, no kuriem daudzi joprojām ir mūsu klienti. Kopš tā laika esam auguši, izveidojuši spēcīgu starptautisku komandu un nodibinājuši sadarbību ar vairākiem tūkstošiem klientu un partneru visā pasaulē. Esmu pārliecināts, ka Dāvja pievienošanās mūsu komandai dos spēcīgu impulsu jauniem sasniegumiem," izmaiņas valdē komentē "Mapon" direktors Ingus Rūķis.

"Mapon" autoparka pārvaldības tehnoloģiju izstrādātājs. Uzņēmumam ir vairāk nekā 21 000 klientu un plašs partneru tīkls sešos kontinentos, kuri, izmantojot "Mapon" risinājumus, kopā ir izsekojuši vairāk nekā 25 miljardus kilometru. Kopumā "Mapon" šobrīd strādā 168 darbinieki, un tas ir otrs lielākais "Draugiem Group" uzņēmums. Uzņēmuma apgrozījums 2021. gadā bija 10 miljoni eiro un peļna 962 614 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!