Foto: AFP/Scanpix

Taivānas mobilo viedtālruņu ražotāj kompānijas HTC valde līdzšinējo HTC priekšsēdētāju un līdzdibinātāju Čeru Vangu iecēluši par HTC galveno izpilddirektori, kas pienākumus uzsāk pildīt nekavējoties, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

Līdzšinējais izpilddirektors Pīters Ču ieņems jaunu stratēģisku lomu, vadot nākotnes produktu inovācijas, norāda kompānija.

„Nozarē ir vērojamas straujas pārmaiņas – viedtālruņi kļūst par mūsu personīgajiem centriem, kas mūs savieno ar viedo ierīču pasauli, kas nemitīgi attīstās. Mēs bijām celmlauži viedtālruņu nozarē; tagad šo pašu domāšanas veidu mēs pielietojam, lai īstenotu jaunās paaudzes produktu un pakalpojumu potenciālu. Lielā atsaucība, ko šomēnes saņēmām par saviem virtuālās realitātes produktiem – HTC Vive, liecina par šo nākotnes savienoto ierīču nozīmību,” norāda Vanga.

„Savā dvēselē esmu uzņēmēja, tāpēc ļoti priecājos par tik daudz jaunām iespējām un jūtos pagodināta pieņemt šo iespēju, lai palīdzētu veidot HTC jaunu attīstības līmeni,” stāsta Vanga.

Pēdējo divu gadu laikā, kā norāda kompānijas pārstāvji, Čera Vanga bijusi ļoti iesaistīta dažādu biznesa aspektu vadīšanā, dodot iespēju Pīteram Ču vairāk pievērsties produktu attīstībai – jomai, kurā viņš demonstrējis pasaules klases dizaina un moderno tehnoloģiju zināšanas.

Pīters Ču izpilddirektora pienākumu pildīšanas laikā pārraudzīja HTC veiksmīgas pārmaiņas no oriģināla dizaina ierīču ražotāja uz starptautiski atzīta zīmola kompāniju. Savā jaunajā amatā, kā HTC nākotnes attīstības laboratorijas vadītājs, Pīters Ču, ka uzskata kompānija, būs ļoti nepieciešams, lai spētu identificēt uzņēmumam nākotnes izaugsmes iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!