Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Nule kā par jauno "Bite Latvija" ģenerāldirektoru kļuvušajam Arūnam Mickevičam stāšanās šajā amatā ir atgriešanās Latvijā, jo viņš šeit strādājis jau pirms divdesmit gadiem.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Latviju pēc desmit gadiem viņš vēlētos redzēt kā modernu, digitāli attīstītu, iekļaujošu un mazāk birokrātisku valsti, kas būvē ekonomiku, balstoties uz augstas vērtības pakalpojumiem un produktiem, kas ir konkurētspējīgi globālajā tirgū.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Esmu telekomunikāciju nozares profesionālis un šajā jomā darbojos jau kopš 2007. gada. Pirms tam ieguvu pieredzi, sniedzot biznesa konsultācijas uzņēmumā "PricewaterhouseCoopers" un palīdzot piedzimt jauniem uzņēmumiem. Man ir profesionālais maģistra grāds, bakalaura grāds un divi maģistra grādi – datorzinātnēs, inženierijā, kā arī informācijas sistēmu vadībā. Sakot, ka man patīk apgūt jaunas lietas, tiešām nebūs melots.

2007. gadā sāku strādāt "Bite Lietuva" telekomunikāciju produktu vadītāja amatā, nākamo gadu laikā ieņemot privātpersonu segmenta vadītāja un mārketinga direktora pozīcijas šajā uzņēmumā. Visu šo gadu laikā mans darbs ir bijis saistīts arī ar Latvijas tirgu, palīdzot attīstīt dažādus telekomunikāciju produktus un pakalpojumus arī šeit. Tāpēc Latvijas tirgus man nebūt nav svešs.

Kādas ir jūsu personīgās šī brīža aktualitātes?

Šobrīd tas ir mans lēmums pieņemt izaicinājumu un kļūt par "Bite Latvija" ģenerāldirektoru. Tas ir atstājis lielu ietekmi uz manu un manas ģimenes dzīvi, jo šobrīd mainām dzīvesvietu un pārceļamies uz Latviju.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!