Latvijas Mobilais Telefons (LMT) pirmdien uzsāka LMT Mājas viedtelevīzijas piegādi pirmajiem klientiem, kuri pieteikušies jaunās viedtelevīzijas izmēģināšanai, portālam "Delfi" pastāstīja kompānijas prezidents Juris Binde.

Pirmo reizi LMT piedāvā pakalpojumu izmēģināt vēl izstrādes stadijā, lai klienti ar savu lietošanas pieredzi un vērtējumu varētu piedalīties pakalpojuma attīstībā. Televīzijas izmēģinājumam pieteikušies vairāki tūkstoši klientu, LMT testa iespēju nodrošina tūkstoš klientu.

"Esam vieni no pirmajiem pasaulē, kas mājas televīziju piedāvā mobilo sakaru tīklā. Tā būs pilnīgi jauna televizora lietošanas pieredze, jo LMT Mājas viedtelevīzija sniegs iespēju skatīties ne tikai tradicionālo TV saturu, bet izmantot arī plašu klāstu vietējo un ārzemju TV kanālu un cita satura lietotnes," sacīja Binde.

LMT mājas televīzijā būs TV programma ar LMT nodrošinātu vietējo un ārzemju kanālu paku, kā arī bezmaksas un maksas "Google Play" lietotnes ar simtiem TV kanālu, kā arī mobilās televīzijas LMT Straume tiešraidēm no sporta, kultūras pasākumiem un konferencēm.

Viedtelevīzijā būs arī tādas papildu izklaides iespējas kā, piemēram, videospēles.

Kā portālam "Delfi" prognozēja kompānijas pārstāvji, pie klientiem tirdzniecībā jaunais pakalpojums būs pieejams tuvāko mēnešu laikā.

Vēstīts, ka par jaunu TV izklaides platformu izveidi pēdējo mēnešu laikā paziņojuši arī "Tele2" un "Lattelecom".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!