Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 1. decembrī, "Revolut" laidis klajā savu tiešsaistes tīmekļa lietotni. Līdz ar to uzņēmuma pakalpojumiem var piekļūt arī no galddatora vai klēpjdatora pārlūkprogrammas, informē uzņēmums.

"Revolut" tīmekļa vietni aizsargā divpakāpju autentifikācija (2FA). Tajā var iegūt pilnīgu sava konta, darījumu vēstures un karšu pārskatu, tāpat var arī bloķēt/ atbloķēt kartes un to PIN kodus, kā arī kontrolēt visus citus karšu drošības iestatījumus. Tagad kontu var papildināt no "Revolut" tīmekļa vietnes ar bankas pārskaitījumu, debetkarti vai kredītkarti un "Apple Pay" (ja tas iespējams, lietojot "Safari"). Ja ir kādi jautājumi vai problēmas, ir iespējams sazināties čatā ar uzņēmumu un piekļūt BUJ.

"Revolut" izpilddirektors un dibinātājs Niks Storonskis teic, ka iespēja piekļūt kontam no pārlūkprogrammas uzņēmuma klientu vidū ir ļoti pieprasīta. Lai piekļūtu tiešsaistes lietotnei, var apmeklēt "Revolut" drošās tiešsaistes pierakstīšanās lapu, ievadīt sava tālruņa numuru un izpildīt ekrānā redzamos norādījumus.

"Revolut" aicina lietotājiem, kas saņēmuši ielūgumu izmantot tīmekļa lietotni, vienmēr pārbaudīt tīmekļa adrese, uz kuru viņi tiek novirzīti. Vienīgā tīmekļa vietnes adrese, kuru uzņēmums izmanto, ir šī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!