Foto: Publicitātes attēli

Tehnoloģiju ražotājs "Samsung Electronics" prezentējis jauno "Galaxy A9" – pasaulē pirmo viedtālruni ar četrkāršu aizmugurējo kameru.

"Samsung Galaxy A9" viedtālrunī katra no četrām fotokamerām pilda atšķirīgu funkciju, kas viena otru papildina. Galvenā kamera ir ar 24 megapikseļu sensoru un standarta skatu leņķa fotoobjektīvu, otra ir ar divkāršu pietuvinājumu, bet trešā ir platleņķa – ar 120 grādu skatu leņķi, piemēram, ainavu un panorāmisku skatu iemūžināšanai. Savukārt ceturtā ir "depth lens" jeb tāda, kas atvieglo fona izplūdumu jeb asuma dziļumu portretiem.

Jaunajam "Samsung Galaxy A9" viedtālrunim ir 6,3 collu AMOLED ekrāns ar "FullHD+" izšķirtspēju. Viedtālrunim ir 128 GB iebūvētā atmiņa (ar "MicroSD" karti palielināma vēl par 512 GB) un sešu gigabaitu operatīvo atmiņu. Akumulators ir visai ietilpīgs – 3800 mAh, gandrīz kā šīs markas flagmanim "Note 9".

Latvijā "A9" būs pieejams "Caviar black" jeb tumši pelēkā un "Lemonade blue" jeb limonādes zilā krāsā. "Samsung Galaxy A9" tirdzniecība Latvijā tiks sākta novembrī. Cena Latvijā vēl netiek nosaukta, tomēr "Samsung" rekomendētā cena Eiropas tirgū šim viedtālrunim ir 599 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!