Foto: DELFI

Mobilo sakaru operators "Tele2" arī aprīlī visiem saviem pēcapmaksas tarifu plānu klientiem, kuriem nav bezlimita pieslēguma, bez papildu maksas piešķirs bezlimita mobilo internetu telefonā, portālu "Delfi" informēja "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Klientiem piešķirtais bezlimita datu apjoms aprīlī mērāms vairāk nekā viena miljona eiro vērtībā. Uzņēmums šādi rīkojas, ņemot vērā ārkārtas situācijā pieaugošo nepieciešamību pēc mobilajiem datiem, kā arī lai atbalstītu attālināto mācību un darba procesu.

"Mobilie sakari ir kritiski svarīgi šādos apstākļos, kad daudzas funkcijas tiek veiktas attālināti, izmantojot mobilo sakaru tīklu – tas nepieciešams gan izglītības un veselības, gan iekšlietu sistēmai, kā arī daudziem citiem. To varam redzēt ikdienā, jo kopš ārkārtas situācijas pasludināšanas, zvanu daudzums tīklā ir palielinājies par aptuveni 40%, bet patērēto datu apjoms – par 20%," atzīst Vancovičs.

"Prognozējam, ka datu patēriņš tikai turpinās pieaugt, ņemot vērā centienus uzsākt attālinātās mācības, kā arī to, ka arvien vairāk uzņēmumu pāriet strādāt attālināti," viņš turpina.

Uzņēmuma piešķirto datu apjoms divos mēnešos kopumā esot mērāms aptuveni 2,5 miljonu eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!