Foto: Publicitātes foto
Latvijā izveidotais informācijas tehnoloģiju uzņēmums "TestDevLab" ir ieguvis starptautiski atzīto ISO 9001 kvalitātes pārvaldības standarta sertifikātu. Jauniegūtā sertifikācija paver plašākas iespējas ar saviem pakalpojumiem un produktiem konkurēt starptautiskā līmenī, kā arī veicina uzņēmuma atpazīstamību.

Ar šīs sertifikācijas palīdzību uzņēmumā ir standartizēti iekšējie darbības procesi, definētas darbinieku pilnvaras un atbildība, kā arī ieviesta efektīva informācijas vadības sistēma. Tādējādi ir uzlabota uzņēmuma iekšējā komunikācija, plānošana un darba efektivitāte.

"Pēdējos gados piedzīvojām strauju darbinieku skaita pieaugumu, piesaistījām arvien lielākus projektus un sapratām nepieciešamību pēc iekšējo procesu sakārtošanas un uzlabošanas. Jau 2019. gadā ieguvām informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001 sertifikātu un šogad arī veiksmīgi saņēmām ISO 9001. To vērtējam kā investīciju veiksmīgai uzņēmuma attīstībai, kas ļaus efektīvāk strādāt ar esošajiem resursiem, kā arī piesaistīt arvien lielākus un prasīgākus klientus," skaidroja "TestDevLab" Informācijas drošības pārvaldnieks un ISO konsultāciju vadītājs Viktors Trifanovs.

Kopš 2021. gada uzņēmums nodrošina arī ISO standartu konsultācijas.

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums "TestDevLab" nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā "Microsoft", "Skype", "Orange", "Telefonica", "Airbnb" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!