Foto: Publicitātes attēli
Neatkarīgā digitālā satura studija "TheSoul Publishing" 2021. gada otrajā ceturksnī atklās biroju Rīgā, un gada laikā plāno radīt vairāk kā 100 jaunu darba vietu, portālam "Delfi" apliecināja kompānijas pārstāvji. Birojs atradīsies jaunatklātajā biznesa centrā “Origo One”.

"Uzņēmums ražo oriģinālu un populāru izklaides saturu, piesaistot miljoniem sekotāju un abonentu visā pasaulē. Sākot no praktiskiem sadzīves padomiem līdz sarežģītiem prāta mežģiem, "TheSoul Publishing" digitālais saturs ir pieejams sociālajos medijos un straumēšanas platformās, piemēram, "Facebook", "Instagram", "Pinterest", "SnapChat", "TikTok" un "YouTube". Populārākie kanāli ir Bright Side, Slick Slime Sam, kā arī "YouTube" kanāls 5-min Crafts, kam šobrīd ir vairāk nekā 250 miljoni abonentu visā pasaulē," norādīts uzņēmuma preses materiālos.

Jāpiebilst, ka uzņēmums gan saņēmis arī ievērojamu kritikas devu par tā izplatīto video autentiskumu, ētiku un patiesumu. Uzņēmums pārmetumus vairākkārt noraidījis.

"Mūsu galvenais mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu un pozitīvu video saturu strauji augošajai auditorijai. Mēs ticam, ka jaunā studija Latvijā spēlēs nozīmīgu lomu mūsu globālajā veiksmes stāstā," saka "TheSoul Publishing" vadītājs Artūrs Mamedovs. "Latvijas priekšrocība – atrašanās Eiropas tirgū un talantīgi speciālisti ar izcilām valodas, jaunrades un tehniskajām prasmēm. Tā kā mēs veidojam radošu video saturu 19 valodās globālam patēriņam, šādas prasmes ir ļoti pieprasītas."

Aleksandra Sulimko, "TheSoul Publishing" Cilvēkresursu daļas vadītāja: "Mēs aicinām video dizainerus, aktierus un aktrises pievienoties strauji augošai, globālai kompānijai. Mūsu solījums ir radoša, dinamiska un ļoti motivējoša darba vide, kur ātri varēs apgūt nepieciešamās prasmes, jo ticam, ka profesionāla komanda ir panākumu atslēga. Mūsu darbiniekiem ir ekskluzīva piekļuve mācību sistēmai "TheSoul Publishing Academy" ar lielisku iespēju pašizglītoties un veidot daudzsološu karjeru."

Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kiprā, kā arī biroji Lielbritānijā, ASV un Krievijā; kompānijas komanda šobrīd veidota no vairāk nekā 1500 darbiniekiem 70 valstīs. Aptuveni 80% darbinieku strādā attālināti.

Darba vakances aktieriem, aktrisēm un video producentiem tiks publicētas TheSoul Publishing's karjeras tīmekļa vietnē sadaļā Karjera.

Īpašnieki un izveidotāji, kā viņi paši sevi nosauc, ir krievu tautības izcelsmes uzņēmēji Pavēls Radajevs un Marats Muhametovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!