Foto: Reuters/Scanpix
Populārās iepazīšanās aplikācijas "Tinder" izveidotājs Šons Rads jau otro reizi savā karjerā atkāpies no paša izveidotās kompānijas izpilddirektora amata, liecina uzņēmuma paziņojums.

Rads turpinās ieņemt kompānijas priekšsēdētāja amatu, kamēr līdzšinējais priekšsēdētājs Gregs Blats kļūs par jauno izpilddirektoru.

Blats ir arī "Tinder" mātes kompānijas "Match Group" izpilddirektors, un šajā amatā viņš paliks arī turpmāk. "Match Group" ir daļa no interneta milža IAC korporācijas.

Šī nav pirmā reize, kad Rads pamet "Tinder" bosa amatu – 2014. gadā IAC vadība viņam pa telefonu paziņoja par pazemināšanu amatā. Rads amatu atguva 2015. gada vasarā. Šoreiz, kā viņš apgalvo intervijā "Recode", vadītāja krēsla atstāšana par 80% ir viņa paša lēmums.

Foto: AFP/Scanpix

Pēc rotācijas viņš strādās ar jaunu "Match Group" kompāniju "Swipe Ventures", kas piesaistīs investīcijas un attīstīs uzņēma rokās esošās iepazīšanās aplikācijas un uzņēmumus.

2012. gadā dibinātais "Tinder" ir šobrīd pasaulē populārākā iepazīšanās aplikācija, kurā lietotājiem iespējams meklēt mīlas partnerus, aplūkojot un vērtējot viņu fotogrāfijas. Proti, raugoties uz foto jāizlemj – vēlies vai nevēlies tuvāk iepazīt tajā redzamo personu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!